WordPress Websites

Als ondernemer heb je het druk. Te druk in ieder geval om heel veel tijd aan je website te besteden. Dan is het fijn dat je met een WordPress website heel snel en heel gemakkelijk vanaf elke locatie je eigen website kunt beheren zonder de tussenkomst van een webmaster.
Omnia Communicatie kan jou helpen bij het creëren van een overzichtelijke website met een duidelijke navigatiestructuur. De belangrijke informatie is makkelijk vindbaar en de teksten goed leesbaar. In de website wordt de huisstijl van jouw bedrijf toegepast. Jouw website is tenslotte het visitekaartje voor je bedrijf. Uiteraard is de website geschikt voor verschillende devices zoals mobiel, tablet en laptop. Ik werk met standaard plugins binnen WordPress zoals een contactformulier, Google maps kaart, agenda, integratie met social media en fotoalbum.
Is de website helemaal naar je zin? Dan help ik je op weg bij het zelf beheren van je website. Dank zij het gebruikersvriendelijke dashboard van WordPress is dit voor iedereen zo aan te leren.
Omnia Communicatie kan jou ook helpen bij het onderhoud van de website. Je wilt misschien een nieuwe applicatie op jouw website hebben. Kleine wijzigingen zijn zo gedaan.
Heb je hulp nodig bij het creëren of onderhouden van je eigen WordPress website? Neem dan contact op met Omnia Communicatie.

Wat kan ik voor jou betekenen?
• Een betaalbare WordPress website met jouw huisstijl
• De website werkt op alle devices zoals smartphone, tablet en laptop
• Zoekmachine vriendelijke teksten op keywords geschreven in de juiste tone of voice
• Integratie van alle gebruikte sociale media op de website
• Na oplevering uitleg hoe de website moet worden bijgehouden in eigen beheer