Teksten voor on- en offline

Veel mensen hebben moeite met het schrijven van teksten. Teksten moeten makkelijk leesbaar zijn en de doelgroep aanspreken. Bij het schrijven is het van belang om de doelgroep voor ogen te hebben alsmede de boodschap die je over wilt brengen.
Teksten voor de website verschillen van teksten in bijvoorbeeld een boek. Websites worden gescand en niet van a tot z doorgelezen. Het is hier de uitdaging om je bezoekers zodanig te interesseren dat je de boodschap over kunt brengen. Je moet dus voorkomen dat je bezoekers direct doorklikken naar andere websites. Om dit te bereiken moet de lay-out van de website rustig en overzichtelijk zijn. Ook de teksten moeten relevant zijn. Door mijn wetenschappelijke achtergrond ben ik gespecialiseerd in het schrijven van semiwetenschappelijke teksten over bijvoorbeeld gezondheid, voeding en orthomoleculaire supplementen maar ook over andere onderwerpen schrijf ik graag.
Het is verstandig om blogs te maken voor je eigen website. Door kennis en informatie te delen kun je laten zien wat je in huis hebt. Bovendien schep je een band met potentiële klanten. Een bijkomend voordeel is dat er telkens nieuwe content op je website verschijnt. Dit is goed voor de Google ranking. Voor verdere zoekmachine optimalisatie kun je bovendien ook bij het schrijven rekening houden met je key words.
Heb je hulp nodig bij het schrijven voor on-/offline media of ben je niet helemaal tevreden over je eigen teksten? Neem dan contact op met Omnia Communicatie.

Wat kan ik voor je betekenen?
• Schrijven van teksten voor on- en offline media voor o.a. website, nieuwsbrief of blog
• Redigeren van teksten: Omnia Communicatie helpt je graag met het checken op spel-, taal- of grammaticafouten. Het is ook mogelijk om je teksten te herschrijven met meer pakkende teksten die jouw doelgroep zullen aanspreken.