Over mij

Mijn naam is Mirjam de Neef. Ik ben mijn bedrijf Omnia Communicatie gestart omdat ik een passie heb voor communicatie, zowel online als offline.

Ik ben 22 jaar werkzaam geweest als Biochemisch analiste en in deze periode begon ik mij steeds meer te interesseren voor het maken van websites. Dit uitte zich in het inrichten van een intranet website voor mijn toenmalige afdeling en door het maken en bijhouden van websites van basisschool en sportclub van mijn kinderen.

Ik begon cursussen te volgen met als laatste en belangrijkste de Bachelor opleiding Communicatie en Multimedia Design bij de Hoogeschool LOI. Tijdens deze opleiding heb ik besloten om van mijn hobby mijn beroep te maken want ik bleef bezig met het maken van websites.

Eerst gebruikte ik het CMS Joomla en later maakte ik meer en meer gebruik van het CMS WordPress. Ik merkte dat mijn klanten sneller en beter met WordPress uit de voeten konden. Dus daarom heb ik uiteindelijk ervoor gekozen om me te specialiseren in WordPress websites.

Behalve het maken van websites is het schrijven van teksten een vaardigheid die ik beheers. Vooral het begrijpelijk opschrijven van wetenschappelijke materie op het gebied van Biochemie, Voeding en Gezondheid is iets dat ik leuk vind om te doen en ook goed in ben.

Mijn kernwaarden zijn: Betrouwbaarheid en Kwaliteit. Ik ben pas tevreden als de klant dat ook is.